Nu er det bekræftet: David De Gea forlader Manchester United

Af: Nicolai Busekist

|

09/07/2023 07:08

Mest læste i dag

Manchester United skal finde sig en ny målmand. David De Gea har bekræftet, at han er færdig i Manchester United.

På det seneste har der været stor tvivl om David De Geas fremtid i Manchester United. Nu står det klart, at han forlader den engelske klub.

Det bekræftet den spanske målmand på Instagram.

David De Geas seneste kontrakt med klubben udløb den 30. juni. Det er blevet besluttet, at den ikke bliver forlænget, hvorfor han forlader klubben efter 12 år.

"Jeg vil udtrykke ubetinget taknemmelighed og påskønnelse for den kærlighed, jeg har følt i de seneste 12 år. Vi har opnået meget, siden min kære Sir Alex Ferguson hentede mig til denne klub," skriver han, og fortsætter:

"Jeg var utroligt stolt hver gang, jeg trak klubbens trøje over hovedet for at lede holdet og for at repræsentere denne institution, verdens største klub. Det har været en ære, som kun nogle få heldige fodboldspillere opnår."

David De Gea nåede at spille 545 kampe for Manchester United. I sin tid i klubben har han vundet både Premier League, FA Cup, Europa League samt Liga Cuppen.

"Det har været en uforglemmelig og succesfuld periode, siden jeg kom hertil. Jeg havde aldrig forestillet mig, da jeg forlod Madrid som en ung dreng, at vi sammen ville opnå det, vi gjorde," skriver han også.

David De Gea bliver betragtet som en legende i klubben, hvor han har leveret 190 clean sheets. Det er en klubrekord, som danske Peter Schmeichel tidligere har været indehaver af. Han nåede at levere 180 clean sheets for klubben.