Nu er det bekræftet: Denne klub vil hente Lindstrøm

03/06/2023 07:27

|

Nicolai Busekist

Foto: Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Mest læste i dag

Danske Jesper Lindstrøm har for alvor gjort sig bemærket, efter sit skifte til tyske Eintracht Frankfurt. Det har skabt interesse for ham i andre klubber.

På det seneste er Jesper Lindstrøm blevet kædet sammen med flere forskellige klubber. Hidtil har det kun været rygter, men nu bekræftes det, at RB Leipzig viser interesse for ham.

Det er blevet bekræftet af Marks Krösche, der er sportsdirektør i Eintracht Frankfurt.

"Ja, men det er ikke kun Leipzig, der er interesseret. Jesper er et godt eksempel på vores filosofi i Frankfurt," sagde Krösche ifølge nyhedsbureauet dpa.

Lørdag aften kan Lindstrøm igen bevise sit værd overfor Leizpig, da de tørner sammen med dem i den tyske pokalfinale på Olympiastadion i Berlin.

Tyske Bild skriver, at Leipzig allerede har afgivet et bud på den kun 23-årige dansker. Frankfurt har dog ikke haft interesse i at sælge til denne pris, og har derfor afvist buddet.

Krösche har desuden slået fast, at der ikke er tale om en ny interesse. Han mener derfor, at det faktum, at den blusser op igen, er et forsøg på at skabe ravage forud for finalen.

"Den har eksisteret i lidt længere tid. Men vi tager det afslappet, for ingen kan træffe en beslutning uden os. Og interessen har overhovedet ingen effekt på finalen," lød det fra ham.

Lindstrøm har kontrakt med Frankfurt frem til 2026, men det tyder ikke på, at han fuldfører sin kontrakt. Flere klubber har angiveligt vist interesse, og et salg til sommer kan derfor ikke udelukkes.

Ifølge Bild skal en interesseret klub finde omkring 20 millioner euro frem, hvis de vil hente den tidligere Brøndby-spiller. Dette er svarende til omtrent 150 millioner kroner.