Nu er det officielt: Victor Kristiansen forlader Leicester

31/08/2023 07:16

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Pantling/Getty Images
Victor Kristiansen blev i januar solgt til Leicester, efter at have fået sit store gennembrud i FC København.

Mest læste i dag

Hans ophold i den engelske klub blev dog en kort affære, da han allerede er rykket videre. Den 20-årige forsvarsspiller har nemlig underskrevet en kontrakt med italienske Bologna.

Det skriver den italienske klub i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Det er ikke ensbetydende med, at han er helt færdig i den engelske klub. Det skyldes, at der blot er tale om et lejeophold. Derfor forventes det, at han vil vende retur til England, når kontrakten udløber.

Forsvarsspilleren er blevet udlejet i et år, men der er indskrevet en købsoption i aftalen. Derfor vil det være muligt for Bologna at købe ham næste sommer, hvor hans aftale udløber.

Beslutter de sig for, at de ikke vil gøre dette, kan han vende retur til Leicester. Den unge forsvarer har kontrakt frem til 2028 i Leicester, hvorfor han ikke kommer til at stå uden job i nærmeste fremtid.

På det seneste har det været småt med spilletiden for den unge forsvarer. Derfor har han også været åben for at søge nye udfordringer i en anden liga.

Dette har han fået mulighed for, da han resten af denne sæson kommer til at tørne ud for Bologna.

Det betyder naturligvis, at han nu skal vænne sig til at spille i Serie A. Derfor vender han igen tilbage til fodbold på højeste niveau, efter Leicester i sidste sæson måtte forlade Premier League.