Ny landstræner afslører: Her er planen for Cristiano Ronaldo

Af: Nicolai Busekist

|

12/01/2023 09:55

Mest læste i dag

Roberto Martinez er blevet præsenteret som ny landstræner for Portugal, og har i denne forbindelse udtalt sig om planerne for Cristiano Ronaldo.

De seneste måneder har ikke været præget af positiv omtale for Cristiano Ronaldo, efter han i slutningen af november fik ophævet sin kontrakt med Manchester United.

Ikke nok med det, så lod Portugals tidligere landstræner, Fernando Santos, ham sidde på bænken under en stor del af slutrunden i Qatar.

Kort inden årsskiftet blev det officielt bekræftet, at stjernen havde skrevet under på en ny kontrakt med saudiarabiske klub Al Nassr, hvilket blandt andet såede tvivl om hans fremtid på landsholdet.

Ifølge Martinez har han dog intet at frygte i denne forbindelse, da han mener, at Ronaldo fortjener respekt, og at han skal være en del af det portugisiske landshold i fremtiden.

"Listen med 26 spillere fra VM er mit udgangspunkt, og Cristiano er en spiller på den liste. Han har været på landsholdet i 19 år, og han fortjener respekt," lød det fra den nye landstræner på et pressemøde ifølge det engelske medie Mirror.

Der skal ikke herske tvivl om, at Ronaldos skifte til Al Nassr har ført til en del negativ omtale, da mange betragter det som, at hans karriere i topfodbold er ovre.

Roberto Martinez giver dog ikke meget for, hvad der bliver snakket om i medierne og udenfor banen. Han har derfor ikke afskrevet Ronaldo, efter hans skifte til den saudiarabiske klub.

"Fodboldbeslutninger skal tages på banen. Jeg er ikke en træner, der tager beslutninger på kontoret. Så mit udgangspunkt er at være i kontakt med alle spillerne," sagde han, og fortsatte:

"I morgen begynder jeg at lære alle spillerne at kende. Og Cristiano Ronaldo er en af dem."