Officielt: Her er Cristiano Ronaldos nye klub

Af: Nicolai Busekist

|

31/12/2022 07:55

Mest læste i dag

Der har været spekuleret i lang tid, men nu er det endelig officielt. Cristiano Ronaldo skifter England ud med Saudi-Arabien.

Det har været rygtet i lang tid, men nu er det officielt. Cristiano Ronaldo har skrevet under på en kontrakt med den saudiarabiske kontrakt Al Nassr, der løber frem til 2025.

Det oplyser klubben på dens hjemmeside og Twitter.

"Der skrives historie. Det her er en aftale, der ikke blot vil inspirere vores klub til at opnå endnu mere succes, men også inspirere ligaen, nationen og fremtidens generationer af drenge og piger til at blive den bedste version af dem selv," skriver klubben, og fortsætter:

"Velkommen til dit nye hjem, Cristiano."

Som det også har været tilfældet i de øvrige klubber, hvor Ronaldo har spillet, får han trøjenummer 7 i Al Nassr.

"Jeg er spændt på denne nye oplevelse i en ny liga og i et nyt land. Visionerne, som Al Nassr har, er meget inspirerende," siger den portugisiske stjerne, og fortsætter:

"Jeg er meget spændt på at møde mine holdkammerater og hjælpe holdet til at opnå mere succes."

Angiveligt har han skrevet under på en kontrakt, der skulles sikre ham omtrent halvanden milliard danske kroner om året.

Det lyder også, at han har gennemført de dele af lægetjekket, der er krævet for en kontraktunderskrivelse. Det forventes, at de resterende dele gennemføres i næste uge.