Oliver Kahn måtte ikke være med: 'Klubben forbød mig det'

Af: Nicolai Busekist

|

28/05/2023 08:23

Mest læste i dag

Kort tid efter Bayern München vandt det tyske mesterskab, blev det annonceret, at sportsdirektør Hasan Salihamidzic og direktør Oliver Kahn var færdige i klubben.

Selvom han har mistet sit job som direktør i klubben, har han ikke mistet sin kærlighed til den. Derfor ville Oliver Kahn gerne have været med til at fejre, at klubben vandt endnu et mesterskab.

Det fik han dog ikke mulighed for, da klubben ganske enkelt forbød det. Det har den tyske fodboldlegende afsløret i et opslag på sociale medier, hvor han også stikker til dem, der står bag fyringerne.

"Utroligt! Stort tillykke gutter. Det er dét, jeg altid har sagt! Kæmp altid til det sidste og giv aldrig op. Jeg er utrolig stolt af jer og jeres præstation," lyder det fra Oliver Kahn.

"Jeg ville gerne fejre det med jer, men jeg kan desværre ikke være sammen med jer i dag, fordi klubben forbød mig det."

Det tyder derfor også på, at det bestemt ikke var hans egen beslutning, at han lørdag blev væk fra RheinEnergieStadion.

Derimod ville den tyske legende gerne have deltaget i fejringen af, at Bayern München vandt sit 11. mesterskab i træk efter en 2-1-sejr over FC Köln.

Det var ellers tæt på at gå galt, da Köln udlignede på et straffespark efter 81 minutter. Den 20-årige Jamal Musiala er sandsynligvis blev hyldet stort i den tyske klub, da han gjorde det til 2-1 i sidste minut. Dermed kunne Bayern fejre, at de havde vundet mesterskabet.

Det er blevet meldt ud, at Oliver Kahn er blevet afløst af Jan-Christian Dreesen som administrerende direktør. Der er derimod endnu ikke fundet en afløser for Hasan Salihamidzic.