Overfaldt Sevilla-målmand på banen: Nu har han fået sin straf

Af: Nicolai Busekist

|

09/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Under en Europa League-kamp løb en PSV-fan ind på banen, hvor han slog Sevilla-målmand Marko Dmitrovic. Det har han nu fået sin straf for.

Det er dumt at løbe ind på banen under en Europa League-kamp, men det er endnu dummere at slå modstanderholdets målmand. Det har en ung mand fra Holland fundet ud af.

Han har nemlig fået sin straf, efter at være løbet ind på banen, da PSV spillede mod Sevilla i Europa League. Her slog han målmanden Marko Dmitrovic.

Ifølge nyhedsbureauet NTB kan den unge mand se frem til at afsone to måneder bag tremmer for sin forseelse.

"Handlingen er fuldstændig respektløs over for offeret, fodboldklubberne og alle sande tilhængere af PSV. Derudover blev den mistænkte dømt to gange i 2021 for fodboldrelaterede lovovertrædelser," lød det i retten.

Det er dog ikke den eneste straf, som den 20-årige mand er blevet ramt af. Han er nemlig også blevet smidt ud af fanklubben, han var medlem af, ligesom han er blevet udelukket fra at være i nærheden af PSV's stadion.

Selvom det er sanktionerne nok til, at de fleste kan se, at det ikke er en god idé at gøre, hvad han har gjort, så er det ikke alt. Den unge mand har nemlig også mistet sit arbejde.