Özil melder ud: Det er slut

Af: Nicolai Busekist

|

23/03/2023 09:58

Mest læste i dag

Fodboldstjerne Mesut Özil har bekræftet, hvad der har været forlydender om på det seneste: han har besluttet at indstille sin fodboldkarriere.

I en alder af 34 år har den tyske fodboldstjerne Mesut Özil truffet en stor beslutning. Han har nemlig gjort op med sig selv, at det er på tide at træffe sig tilbage.

Det har han selv afsløret i et opslag, der er blevet delt på flere af hans sociale medier, herunder Instagram.

I opslaget fortæller han, at det er noget, han har gjort sig tanker om i lang tid, og at det er skader, der har medført, at han nu har truffet sin beslutning om at stoppe.

"Efter nøje overvejelser annoncerer jeg mit øjeblikkelige stop fra professionel fodbold," skriver han i sit opslag.

Han skriver også, at han ser det som et stort privilegium, at han har haft mulighed for at spille fodbold på professionelt plan i 17 år.

"Jeg har haft det privilegium at være professionel fodboldspiller i næsten 17 år, og jeg er enormt taknemmelig for den mulighed," skriver han, og fortsætter:

"Men i de seneste uger og måneder har jeg også døjet med skader, og det har stået mere og mere klart, at det er på tide at forlade den store fodboldscene."

Özil indledte sin karriere i Schalke 04, inden han blev hentet til Werder Bremen. Da han var på toppen af sin karriere tørnede han ud for store klubber som Real Madrid og Arsenal.