Pelé indlagt igen

Af: Nicolai Busekist

|

20/04/2022 07:59

Mest læste i dag

Den brasilianske fodboldlegende er igen blevet indlagt på hospitalet.

Pelé er igen blevet indlagt på et hospital i Brasilien. Det sker som følge af hans behandling for tyktarmskræft.

Den brasilianske legende blev mandag indlagt på Albert Einstein Hospital i São Paulo, hvilket hospitalet selv har oplyst i en pressemeddelelse.

I samme forbindelse har de også gjort det klart, at den 81-årige Pelé er i en 'god og stabil' tilstand. Derfor er der også en forventning om, at han vil blive udskrevet indenfor de kommende dage.

I september sidste år, blev det opdaget, at han lider af tyktarmskræften, hvilket har betydet, at han mindst én gang om måneden skal til kontrol på hospitalet. Derudover får han også løbende kemoterapi.

I de seneste år har den brasilianske legende generelt haft en del problemer med sit helbred. Det er nemlig ikke blot hans diagnose for tyktarmskræft, der har givet ham problemer med helbredet.

Hans familie har nemlig oplyst, at han har store problemer med sin hofte. Faktisk har han problemer i en sådan grad, at det begrænser hans bevægelighed, hvilket har medført, at han er tvunget til at bruge kørestol.

Det er ikke blevet forklaret af hverken Pelés familie eller af Albert Einstein Hospital, hvad der helt konkret har medført, at man har valgt at indlægge den 81-årige legende i de kommende dage. Det vides kun, at det er i relation til hans behandling for tyktarmskræft.