Pelés søster med overraskende melding: Mor ved ikke, at han er død

Af: Nicolai Busekist

|

02/01/2023 11:57

Mest læste i dag

Det er de færreste, der ikke har fået med, at Pelé er afgået ved døden. Alligevel ved hans egen mor ikke, at han er gået bort.

Pelé, hvis fulde navn var Edson Arantes do Nascimento, gik torsdag bort på Albert Einstein Hospitalet i São Paulo, efter en lang og sej kamp mod kræften.

Mandag vil hans kiste blive bragt til Santos FC's hjemmebane, så den brasilianske klubs mange fans kan få lov til at sige et sidste farvel til legenden, der er kendt i hele verden.

Pelé spillede en stor del af sin karriere i Santos FC, hvorfor han altid har haft et helt særlig forhold til klubben, der gennem tiden har skabt et hav af talenter.

Når kisten har været en tur forbi Santos FC's hjemmebane, vil den blive transporteret videre til et sted i nærheden af, hvor hans 100-årige mor Dona Celeste bor.

Ifølge Maria Lúcia, der er Pelés yngre søster, ved hans mor dog ikke, at han er død. Det skyldes, at hendes egen tilstand er så dårlig, at hun ikke vil være i stand til at forstå, at han ikke længere er blandt os.

Det fortæller hun til den brasilianske udgave af ESPN.

"Vi har snakket, men hun ved det ikke. Hun har det fint, men hun lever i sin egen lille verden. Nogle gange åbner hun øjnene, men hun er ikke ved bevidsthed," lyder det fra Maria Lúcia til ESPN.

Hun fortæller også, at hun savner sin storebror meget, ligesom hun slår fast, at det ramt hende hårdt, da hendes bror forlod verden i en alder af 82 år.

"Det er meget svært. Vi ved, at vi ikke lever evigt, men da han forlod os, gjorde det meget ondt i vores hjerter," siger hun.