Pep Guardiola er blevet hasteopereret

Af: Nicolai Busekist

|

23/08/2023 05:47

Mest læste i dag

Manchester City-træner Pep Guardiola har været under kniven, og vil ikke være i stand til at passe sit arbejde det næste stykke tid.

Spanske Pep Guardiola har været en tur under kniven i en akut rygoperation. Det betyder, at han står til at misse de to kommende kamp med Manchester City.

Den 52-årige træner havde brug for en operation i ryggen, efter han i en periode havde døjet med 'alvorlige smerter'. Hvor lang tid det har stået på, melder historien intet om, skriver The Sun.

Til sidst blev det dog for meget med smerterne. Derfor fløj han til Barcelona, hvor han er blevet opereret af kirurg Dr. Mireia Illueca, der arbejder på Barcelona Spine Institute.

Manchester City har udsendt en pressemeddelelse, hvori de bekræfter, at han er blevet opereret. I denne meddelelse skriver de også, at operationen er gået efter planen.

Derudover informerer de om, at han har brug for at hvile sig for en stund. Derfor bliver han i Spanien, indtil han er klar til at rejse retur til Manchester City.

"Manchester City-træneren har døjet med alvorlige rygsmerter i nogen tid, og fløj derfor til Barcelona for at få en akut operation udført af Dr. Mireia Illueca," skriver klubben, og fortsætter:

"Operationen var en succes, og Pep vil nu fokusere på at komme sig og genoptræne i Barcelona."

"I hans fravær vil assistenttræner Juanma Lillo overtage træningen af førsteholdet samt påtage sig opgaver på sidelinjen, indtil Pep vender tilbage."

"Han forventes at vende tilbage efter den kommende landskampspause. Alle i Manchester City ønsker Pep en hurtig bedring, og ser frem til at se ham tilbage i Manchester snart."

Guardiola vil derfor ikke være at finde på sidelinjen, når City søndag skal spille mod Sheffield United. Derudover vil han også være fraværende, når de i starten af september får besøg af Fulham.

Sandsynligvis vil han ikke være klar til at vende retur, indtil City tørner sammen med West Ham på udebane den 16. september.