PL-klub ikke længere favoritter til at hente Christian Eriksen

Af: Nicolai Busekist

|

21/06/2022 11:31

Mest læste i dag

I lang tid har der været tvivl om, hvad fremtiden har at byde på for Christian Eriksen. Han står nemlig uden kontrakt indenfor de kommende uger.

Det har ført til, at han er blevet sat i forbindelse med en lang række klubber. Bl.a. skulle der være interesse fra både Everton, Newcastle, Leicester, West Ham, Brentford, Ajax og en unavngiven La Liga-klub.

Hidtil har det dog lydt, at det er Tottenham, der er favoritter til at hente den danske landholdsstjerne. Men nu har piben dog fået en anden lyd ifølge mediet football.london.

Meldingen lyder nemlig, at Tottenham for et par uger siden var i dialog med Eriksen-lejr vedrørende en mulig kontrakt. Siden da er der dog ikke blevet fulgt op på det.

Det har medført, at det britisk medie peger på, at det faktisk er Manchester United, der er favoritter til at sikre sig den 30-årige danskers underskrift i løbet af de kommende uger.

Transferjournalist Fabrizio Romano har meldt ud, at der er flere klubber med i kampen om hans underskrift, og at det forventes, at Christian Erisken vil træffe sin beslutningen inden længe.

Af denne grund er der en klar forventning om, at Christian Eriksen snart melder noget ud om sin fremtid. Ifølge football.london er det dog Manchester United, der lige nu ligner den mest sandsynlige destination.

Ikke mange medier eller eksperter tror desuden på, at Brentford har en chance for at beholde Christian Eriksen.