PL-klubber kræver hård straf til City

08/02/2023 07:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Mest læste i dag

Premier League-klubber kræver, at Manchester City bliver straffet hårdt, hvis det viser sig, at de er skyldige i anklagerne.

Manchester City risikerer at blive straffet hård, hvis de bliver kendt skyldige i de mange regelbrud, de er blevet anklaget for, skriver The Sun.

Klubbens økonomi er blevet undersøgt i de seneste fire år, hvilket har ført til, at de er blevet anklaget for en lang række regelbrud.

De er anklaget for økonomiske regelbrud mellem 2009 og 2018, herunder at skjule, hvor deres penge kommer fra, at de kun har offentliggjort dele af spillernes lønninger m.m.

Skulle det vise sig, at de bliver kendt skyldige i de mange anklager, ønsker andre engelske klubber, at de straffes hårdt, og at det sker inden denne sæson er ovre.

"Hvis disse anklager bevises, skal der være en ordentlig straf - og den eneste passende er, at de bliver rykket ned," lyder det fra en klubchef ifølge The Sun.

"Vi taler om et årti med påståede regelbrud. Jeg ønsker, at Premier League skal gøre det rigtige."

Til trods for, at deres rivaler mener, at de skal rykkes ned, er det ikke sikkert, at det bliver aktuelt.

Derimod er det ikke usandsynligt, at deres straf vil være, at de bliver frataget en vis mængde point samt bliver idømt en bøde.