Politiet går ind i sag om Kyle Walker

09/03/2023 11:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Claudio Villa/Getty Images

Mest læste i dag

Det er ikke uvant for Kyle Walker at bringe sig selv i problemet. Og det har han formået at gøre på ny.

Søndag mente Manchester City-stjernen Kyle Walker, at han havde brug for at tage sig en bytur. Ganske vist blev det en kort én af slagsen, men alligevel har den tiltrukket sig en del opmærksomhed.

Og ikke nok med det, så kan flere engelske medier melde, at politiet nu har besluttet sig for at gå ind i sagen.

Søndag befandt Walker sig på en bar i Manchester i halvanden time, hvor han opførte sig på en sådan vis, at politiet nu mener, at der er et behov for, at de ser nærmere på det.

Blandt andet har The Sun, som har fået fingrene i optagelser fra den bar, han befandt sig på, rapporteret, at han blev lidt for livlig, og endte med at vise sine kønsdele til flere kvinder på baren.

Og det mener politiet i Manchester tilsyneladende ikke, at man skal gøre, hvilket har fået dem til at se nærmere på sagen.

"Onsdag 8. marts blev politiet i Cheshire gjort opmærksomme på en video, der cirkulerer på de sociale medier. Den viser upassende opførsel, der angiveligt fandt sted i Wilmslow-området," lyder det fra en talsperson for Cheshire Constabulary til Sky Sports News.

"Undersøgelser af omstændighederne er fortsat i de tidlige stadier, og der er ikke foretaget anholdelser på nuværende tidspunkt," bliver det også oplyst.