Premier League-stjerne får taget kørekortet

Af: Nicolai Busekist

|

19/02/2022 19:06

Mest læste i dag

Premier League-stjernen står til at få taget kørekortet i de næste 12 måneder.

Chelsea-spilleren Ross Barkley er havnet i problemer. Han står til at miste sit kørekort i de næste 12 måneder. Det sker efter, at han har brugt mobilen, mens han kørte. 

Det skete tilbage i juli sidste år, da han kørte rundt i London i hans store Range Rover, mens han altså også brugte mobilen. 

Hændelsen med mobilen er ikke alene grund til, at han står til at miste kørekort. I 2019 fik han sammen med Antonio Rudiger fire point skrevet på hans kørekort, for en fartovertrædelse. 

Point i England er nogenlunde det samme som klip i kørekortet her i Danmark. Det er altså den gamle sag, der er med til at fælde Ross Barkley og fratagelsen af hans kørekort. 

Dog er intet officielt endnu, men ifølge The Sun forbereder han sig på det værste:

"Han er bekymret for, at der kommer et forbud mod, at han kører i bil. En chauffør er hyret til at hjælpe ham de næste 12 måneder," sagde The Suns kilde.

"Han elsker at køre i bil, så han vil blive irriteret nu, hvor han ikke kan køre i noget tid. Men han er selv skyld i at have fået masser af advarsler gennem årene, og han har nu samlet nok point til et forbud."