Premier League-stjerne involveret i slagsmål

Af: Nicolai Busekist

|

20/02/2022 17:25

Mest læste i dag

Stjernen kom op at toppes med en gruppe fans efter en boksekamp i Manchester. Det var dog hans mor, der kom til undsætning.

Phil Foden var lørdag involveret i et slagsmål efter Manchester Citys kamp mod Tottenham, som de endte med at tabe med cifrene 3-2, efter et mål i overtiden. 

Senere samme aften var han tilstede i Manchester Arena for at se en boksekamp. Det var dog først efter kampen var færdig, at det blev spændende for Foden, da flere mænd kom efter ham, hans kæreste og hans mor.

De råbte efter ham, at han var en kujon, hvilket fik hans kæreste til at forsvare ham, mens de gik ind i deres VIP-lounge. 

Men Phil Fodens mor var ikke klar til at forlade dramaet. Hun gik i stedet ud til gerningsmændene. Ifølge The Sun slår hun efter dem, hvorefter hun bliver slået i hovedet. 

Phil Foden forsøgte at mane til ro, men det endte med, at hele syv personer kom i slagsmål, hvor blandt andet Fodens mor blev ramt af skub og slag af gerningsmændene, efter hun prøvede at forsvare sin søn. 

Phil Foden prøvede kort at forsvare sin mor og sin kæreste, men involverede sig ikke yderligere i slagsmålet, og trak sig i stedet tilbage sammen med sin mor og kæreste. 

Politiet i Manchester er blevet underrettet, og efterforsker nu sagen nærmere. Phil Foden spillede hele kampen mod Tottenham, som blev tabt på et mål af Harry Kane.