PSG-målmand endte i koma: Nu er der nyt

Af: Nicolai Busekist

|

20/06/2023 06:23

Mest læste i dag

Sergio Rico, der er målmand for PSG, endte i koma efter en forfærdelig ulykke. Nu er der godt nyt fra hans kone. 

Siden sin ulykke har Sergio Rico været indlagt på Virgen del Rocío Universitetshospital. I en stor del af tiden har han været i koma, men det er nu slut. 

Mandag kunne hans kone, Alba Silva, meddele dette. Hun fortalte til den fremmødte presse, at han nu er ude af koma. Desuden afslørede hun, at al bedøvelse også er blevet fjernet. 

Hun benyttede også muligheden for at sende en stor tak til hospitalet og personalet, som har taget sig af Rico, siden han kom til skade. 

"Tak til hospitalet og sundhedspersonalet, der opfører sig utroligt, ikke kun med Sergio, men med alle patienterne," sagde hun ifølge mediet Telecinco. 

Dernæst bekræftede hun, at den spanske målmand igen er ved bevidsthed. I samme ombæring fortalte hun også, at det stille og roligt går fremad for ham. 

Silva gik dog ikke i dybden med dette, hvorfor det ikke vides, hvad hans tilstand er. Ligeledes er det heller ikke kommet frem, om han har tager varig skade. 

"Ja, lidt efter lidt går det fremad. Jeg vidste fra begyndelsen, at han ville komme sig, fordi han er en mester," sagde hun. 

Telecinco skriver dog, at han pådrog sig en alvorlig skade i hovedet, da han faldt af sin hest. 

Det var ikke selve faldet, der endte med at give ham den voldsomme skade. Da han faldt af hesten, sparkede den nemlig ude, og her blev Rico ramt i hovedet. 

Det medførte, at han den 28. maj blev indlagt på et spansk hospital. Her har han været indlagt siden. 

Hans kone har ikke meldt noget ud om, hvad fremtidsudsigten af. Derfor vides det ikke, hvornår det forventes, at Rico kan få lov til at forlade hospitalet og vende hjem.