PSG smider bombe: Kylian Mbappé er udeladt

Af: Nicolai Busekist

|

22/07/2023 06:50

Mest læste i dag

Fredag aften har Paris Saint-Germain (PSG) smidt lidt af en bombe, da de har udeladt Kylian Mbappé fra deres tur til Japan.

Sent fredag aften har en bombe ramt fodboldverdenen. Paris Saint-Germain har nemlig besluttet, at Kylian Mbappé ikke skal med på deres tur til Japan i sæsonopstarten.

Ifølge transferekspert Fabrizio Romano er han blevet udeladt fra deres tur til Japan. Men det er ikke alt.

Nyheden om, at han ikke skal med, er blevet offentliggjort på den franske klubs hjemmeside. Her er hele truppen til turen blevet præsenteret, og Mbappé er ikke en del af den.

Det er derfor blevet officielt bekræftet, at han ikke skal med til Japan. Alligevel har den franske storklub ikke forklaret årsagen til udeblivelsen, og det er her, at Fabrizio Romano kommer ind i billedet.

Ifølge den anerkendte transferekspert har PSG nemlig besluttet at sætte Mbappé til salg. Det skyldes, at hans kontrakt med klubben udløber næste år, hvor han vil kunne forlade dem gratis.

PSG ønsker ikke at lade ham forlade klubben gratis, hvorfor de har besluttet at sætte ham til salg.

Selvom han kun har et år tilbage af sin kontrakt, er han en af de mest eftertragtede spillere i verden. Derfor forventes det, at det kan blive et af de største spillersalg i historien.

I de seneste år har han været kædet sammen med flere hold, men især ét hold går igen. Real Madrid har i flere år været nævnt som hans næste destination, og skulle fortsat være hans foretrukne valg.

Fabrizio Romano har intet meldt ud omkring den forventede pris, men ifølge Transfermarkt har Mbappé en markedsværdi på 180 millioner euro. Det svarer til over 1,3 milliarder kroner.