Ramt af strejke: Flere tusinde billetkøbere skal blive væk

Af: Nicolai Busekist

|

16/12/2022 11:57

Mest læste i dag

Premier League-klubben Manchester United har meddelt flere tusinde billetkøbere, at de skal blive væk.

I næste uge skal Manchester United møde Burnley i Carabao Cup. Det er en kamp, der bliver spillet på Old Trafford, hvor alle billetter er blevet solgt.

Det store stadion har en kapacitet på cirka 74.000 tilskuere, men ikke alle kan få lov til at komme. Ifølge Ritzau er hele 12.000 billetkøbere blevet informeret om, at de ikke kan overvære kampen.

Det skyldes, at Manchester er blevet ramt af en strejke blandt byens ambulancepersonale. Det har fået klubben til at reducere kapaciteten til kampen, der bliver spillet den 21. december.

De lokale myndigheder mener ikke, at det vil være forsvarligt at afvikle kampen med op mod 74.000 tilskuere, da der ikke er tilstrækkeligt med ambulancefolk, der kan stå til rådighed før, under og efter kampen.

I en meddelelse på sin hjemmeside skriver Manchester United, at der er blevet lavet en ny plan for kampen, der gør det muligt for 62.000 tilskuere at overvære den på Old Trafford.

Oprindeligt forsøgte ledelsen i den engelske klub at få kampen rykket til en anden dag. Da engelsk fodbold i forvejen er presset af et stramt program, har det dog vist sig at være umuligt.

I Carabao Cup er man nået til at afvikle turneringens ottendedelsfinaler, som alle vil blive spillet i ugen op til jul, når VM er færdig.

Derfor venter der også en kamp mellem ingen ringere end Manchester City og Liverpool, som bliver spillet d. 22. december.