Rasmus Højlund enig med storklub

Af: Nicolai Busekist

|

26/07/2023 06:00

Mest læste i dag

Rasmus Højlund rygtes fortsat væk fra Atalanta, og siges nu at være blevet enig med Premier League-klubben Manchester United.

I løbet af de seneste måneder har der været mange spekulationer om Rasmus Højlunds fremtid, da den unge angriber har været kædet sammen med flere europæiske storklubber.

Blandt andet har der været forlydender om, at den 20-årige dansker skulle være på radaren i Paris Saint-Germain.

På trods af interessen fra den franske storklub, virker et skifte til Premier League mere sandsynligt for den danske landsholdsstjerne. Her er han særligt blevet sat i forbindelse med Manchester United.

Flere britiske medier har rapporteret, at United-træner Erik ten Hag skulle have et godt øje til Atalanta-angriberen. Der har tilmed været forlydender om, at de skulle have afholdt et videomøde tidligere på sommeren.

Nu er der nyt om Højlunds fremtid, da han ifølge transferekspert Fabrizio Romano er nået til enighed med Manchester United om de personlige vilkår.

Den italienske journalist melder, at han og United er blevet enige om en femårig kontrakt. Ender det med et skifte til Premier League, vil han og Old Trafford-klubben derfor have papir på hinanden i fem år.

Desuden skulle aftalen indebærer en option, der gør det muligt at forlænge kontrakten med yderligere et år.

Manchester United siges at have afgivet flere bud på Højlund allerede, men de er alle blevet afvist. Atalanta ønsker angiveligt mellem 90 og 100 millioner euro for ham, hvilket den engelske klub ikke er villig til at betale.

Fabrizio Romano mener at vide, at United har planer om at afgive endnu et bud i denne uge. Det bliver dog ikke et bud, der harmonerer med Serie A-klubbens krav. Derfor kan det ikke udelukkes, at det næste bud også bliver afvist.

Såfremt den italienske klub ikke er villig til at sænke sit priskrav, kan det få en potentiel handel til at kollapse. Et skifte til United er derfor fortsat ikke en garanti for den unge dansker.