Rasmus Højlund skadet under træning: Så længe er han ude

Af: Nicolai Busekist

|

06/08/2023 07:32

Mest læste i dag

Rasmus Højlund har pådraget sig en skade, og er derfor tvunget til en plads på sidelinjen, efter sit skifte til Manchester United.

Danske Rasmus Højlund blev lørdag præsenteret som ny spiller i Manchester United. Desværre må den engelske klub undvære ham i den kommende tid.

Den unge angriber blev officielt præsenteret på Old Trafford forud for Manchester Uniteds venskabskamp mod Lens.

Efter at være blevet præsenteret, forlod han banen igen. Det har vist sig, at det ikke var helt tilfældigt. Tværtimod skyldes det, at han har pådraget sig en skade.

Den 20-årige dansker har kostet De Røde Djævle over 620 millioner kroner, men træner Erik ten Hag kan endnu ikke trække på ham.

Ifølge The Sun skyldes dette, at han har pådraget sig en skade under en træning med sin tidligere klub, Atalanta.

Derfor står det klart, at han ikke kommer til at deltage i Manchester Uniteds første kamp i den kommende sæson. Her tørner de sammen med Wolves, men må klare sig uden Højlund.

Kampen mod Wolves bliver spillet mandag den 14. august. Den efterfølgende lørdag skal United besøge London, for at spille mod Tottenham. Heller ikke her, er det garanteret, at Højlund vil være klar til at få spilletid.

The Sun skriver, at han er i stand til at træne. Hans tilstand betyder dog, at der vil gå mindst fjorten dage, før han er klar til at spille kamp.

Højlund er den tredje spiller, der er blevet hentet til Old Trafford denne sommer. Inden da havde den engelske klub hentet både Mason Mount og Andre Onana.

Efter at være blevet præsenteret som ny Manchester United-spiller, afslørede han, at han altid har været fan af klubben.

"Det er ingen hemmelighed, at jeg har været fan af denne store klub, siden jeg var en lille dreng. Jeg drømte om at træde ud på Old Trafford som Manchester United-spiller," sagde han.

"Jeg er utrolig begejstret for denne mulighed og for at gøre den drøm til virkelighed. Jeg er fast besluttet på at tilbagebetale den tillid, som klubben har vist i mig."

"Det er stadig tidligt i min karriere, men jeg ved, at jeg er klar til at tage dette skridt op og spille med denne gruppe af verdensklassespillere."