Real Madrid-stjerne meldt til politiet

10/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: David Ramos/Getty Images

Mest læste i dag

Lørdag aften udspillede der sig et stort drama, der nu har medført, at en Real Madrid-spiller er blevet meldt til politiet.

På en parkeringsplads foran Santiago Bernabéu stod Federico Valverde lørdag aften og ventede på Villarreal-spiller Álex Baena. Da han endelig dukkede op, blev udfaldet, at Valverde slog Baena.

Det har ikke blot trukket overskrifter i hele verden, men kan nu ende med at få store konsekvenser for Valverde. Det skyldes, at Beana har valg at melde den unge Real Madrid-stjerne til politiet.

Det skriver Villareal på sin hjemmeside.

"Alex Baena blev angrebet, da han var på vej til holdbussen efter kampen mod Real Madrid på Santiago Bernabeu. I lyset af situationen har spilleren valgt at anmelde overfaldsmanden til det nationale politi," skriver den spanske klub på sin hjemmeside.

Klubben skriver også, at de foragter vold, og at de tror på den version af sagen, der er blevet fremlagt af Baena, hvorfor de vil støtte ham gennem hele processen.

Ifølge flere spanske medier har han ikke tøvet med at melde Valverde til politiet, da anmeldelsen allerede blev indgivet på en politistation i Castellón søndag eftermiddag.

Ender det med, at der bliver rejst sigtelse mod den 24-årige Madrid-spiller, kan det ende med at få konsekvenser for ham. Meget tyder dog på, at der ikke er en form for sportslig straf på vej til ham.

Ifølge repræsentanter for Valverde skyldes overfaldet, at Villarreal-spilleren tidligere har talt grimt om stjernens familie.

Allerede lørdag aften delte Baena en udtalelse på det sociale medie Twitter, hvori han afviste, at der skulle være hold i rygterne om, at han har talt grimt om Valverdes familie - blandt andet om, at han og kæresten skulle have mistet sit barn.