Real Madrid-stjerne sætter ny rekord

Af: Nicolai Busekist

|

16/03/2022 11:59

Mest læste i dag

Efter Real Madrids sejr over Mallorca topper stjernen nu en imponerende liste.

Karim Benzema blev mandag aften den mest scorende franske angriber efter at have scoret to gange i Real Madrids 3-0-sejr over RCD Mallorca på Visit Mallorca Stadium. 

Vinicius Junior scorede også i anden halvleg, der også bidrog til at give Real Madrid sejren, og dermed udbygge forspringet ned til Sevilla og FC Barcelona. 

Den 34-årige franske angriber har efter sine to mål ifølge Nation scoret 413 mål i karrieren, hvilket overgår den legendariske Thierry Henrys i alt 411 mål, som han hovedsageligt scorede i Arsenal og FC Barcelona.

Efter at have scoret 22 ligamål i denne sæson, har Benzema præsteret som en sand stjerneangriber, som man har manglet siden Cristiano Ronaldo forlod Real Madrid. 

De mange mål har i denne sæson har hjulpet kongeklubben til en førstepladsen i den spanske liga med hele 10 point ned til Sevilla på andenpladsen. 

Senest gik Benzemas jagt på rekorden ud over de franske mestre fra PSG i Champions League. Her gik Real Madrid videre til kvartfinalerne, efter at have været bagud 2-0 samlet.

Franske Karim Benzema sørgede dog for, at Real Madrid gik videre med et hattrick i anden halvleg. Ud af de 413 mål, har Karim Benzema scoret 311 af dem i Real Madrid, hvor han også har vundet Champions League hele fire gange.