Robert Lewandowski slår fast: Vil væk fra Bayern München

Af: Nicolai Busekist

|

31/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Robert Lewandowski har gjort det klart, at han ikke ønsker at blive i Bayern München. Han håber derfor, at den tyske klub er villig til at slippe ham denne sommer.

Den 33-årige polske angriber har på det seneste sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Det kræver dog, at Bayern München er klar til at lade ham gå, da han har kontrakt frem til næste sommer.

Rygterne har været mange, og nu har Robert Lewandowski også gjort det klart, at han ikke vil blive i klubben. Desuden har han også afvist at skriver under på en ny kontrakt med den tyske Bundesliga-klub.

"Min æra i Bayern er forbi. Jeg ser ikke nogen mulighed for at fortsætte med at spille for denne klub længere," lød det fra Lewandowski på et pressemøde ifølge The Sun.

"Bayern er en seriøs klub, og jeg tror ikke, de vil holde på mig. Jeg vil ikke spille der mere. En transfer er den bedste løsning. Jeg håber ikke, de stopper mig."

Hvis det skal blive en realitet for ham, at han kan skifte München ud med Barcelona denne sommer, skal den tyske klub dog beslutte sig for at sælge ham.

Ikke nok med det, så skal de to klubber også nå til enighed om en pris, som de begge kan se sig tilfreds med. Det vil sige, at der stadig er lang vej, før den polske stjerne kan kalde sig selv for Barcelona-spiller.