Roberto Firmino enig om skifte til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

23/04/2023 09:24

Mest læste i dag

Roberto Firmino er fortid i Liverpool til sommer, hvor hans kontrakt udløber - og nu har han fundet sin nye klub.

På det seneste har der været stor tvivl om, hvor Roberto Firmino skal fortsætte sin karriere. Nu lyder det, at han er blevet enig med FC Barcelona om et skifte til sommer.

Ifølge Daily Mail skifter han til Camp Nou til sommer, hvorfor han forlader Liverpool til sommer, hvor han har spillet de seneste otte år.

Siden han blev hentet i Hoffenheim tilbage i 2015, har han været en fast del af truppen under Jürgen Klopp. I løbet af denne sæson har han dog ikke fået specielt meget spilletid i den engelske klub.

Klopp ønskede at beholde den 31-årige brasilianer, men han ønskede ikke at skrive under på en ny kontrakt med Anfield-klubben. I stedet ønskede han at søge nye udfordringer i en anden klub.

I denne forbindelse har Klopp udtalt, at han mener, at den næste klub, der får glæde af at have Firmino i sin trup, er meget heldige.

"Han er virkelig vigtig i samspillet, i trange områder, og hvordan vi ønsker at spille," sagde han tilbage i marts ifølge Joe.co.uk.

"Måske passer han ikke godt ind i alle klubber i verden, men helt sikkert i de fleste, da man har en spiller med sin fodboldintelligens, der kan udvikle spillet herfra og score... Han er så uselvisk oven i købet, og det får man ikke så tit. Han er en fantastisk spiller."

Firmino har været med til at vinde lidt af hvert i Liverpool, da han har vundet både Champions League, Premier League, FA Cup, League Cup og VM for klubhold i klubben.

Nu ser et ud til, at han bliver en del af truppen i Liverpool, hvor han skal spille under Xavi. Her kommer han til at konkurrere med andre offensive profiler såsom Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé, Ansu Fati m.fl.