Rygterne har svirret: Nu taler Andreas Christensen ud

18/06/2023 06:30

|

Nicolai Busekist

Foto: David Ramos/Getty Images

Mest læste i dag

På det seneste har der været rygter om, at Andreas Christensen kan være på vej væk fra FC Barcelona denne sommer. 

Det er ganske velkendt, at FC Barcelona er hårdt ramt på økonomien. Derfor er de nødt til at sige farvel til flere spillere denne sommer, hvis de skal bringe balance i budgettet. 

Blandt andet har de sagt farvel til Jordi Alba før tid, men der er også rygter om at flere af deres spillere kan blive solgt. I løbet af de seneste par måneder, har det været på tale, at Ansu Fati, Ferran Torres og Eric Garcia kan blive solgt. 

Det har dog også været på tale, at danske Andreas Christensen kan ende med at blive solgt. Det skyldes, at han er et stort aktiv for den spanske klub, og derfor kan ende med at indbringe et stort beløb. 

Efterfølgende er det blevet afvist af Barcelona-træner Xavi, at det kan komme på tale. Den spanske træner har under ingen omstændigheder lyst til at give slip på den danske forsvarer. 

På trods af dette, er rygterne stadig til stede. Af denne grund er den 27-årige forsvarer også blevet spurgt om sin fremtid. Her slog han fast, at han ikke har i sinde at forlade den spanske storklub i år. 

"Jeg tror, jeg får en rigtig god sommer, hvor jeg bare skal læne mig tilbage og glæde mig over, at jeg skal fortsætte i Barcelona," sagde han til Ekstra Bladet

Han og Barcelona har papir på hinanden i yderligere tre år. Bliver han ved med at præstere på det niveau, som han har gjort i den forgangne sæson, er der ingen tvivl om, at de beholder ham. 

Hans første sæson i den catalanske klub, har da også været med fin succes. Han var nemlig med til at hente det spanske mesterskab tilbage til Barcelona. 

"Barcelona har været det bedste skifte for mig, fordi jeg efter ti år i Chelsea havde brug for en ny udfordring," lød det fra ham. 

Andreas Christensen er naturligvis med mandag aften, når det danske landshold skal forsøge at vinde over Slovenien i deres næste EM-kvalifikationskamp.