Sadio Mané idømt stor bøde efter at have slået Sané

Af: Nicolai Busekist

|

15/04/2023 09:57

Mest læste i dag

Sadio Mané er blevet idømt en stor bøde af Bayern München, efter han efter sigende slog sin holdkammerat Leroy Sané i ansigtet.

Sadio Mané skal indstille sig på, at han skal til lommerne, da han er blevet idømt en stor bøde, efter at været endt i et sammenstød med sin holdkammerat Leroy Sané.

De havde en strid, der startede på banen, hvor de tyske mestre tabte 3-0 til Manchester City på Etihad Stadium i det første af to opgør i CL-kvartfinalen.

Det var dog først, da de nåede ned i omklædningsrummet, at det for alvor gik galt mellem de to holdkammerater.

Ifølge flere tyske medier endte det med, at Mané blev så sur, at han slog sin holdkammerat i ansigtet, hvilket medførte, at de måtte trækkes fra hinanden af andre tilstedeværende.

Slaget siges at skulle have efterladt Sané med en flækket læbe, hvorfra han blødt, men det er ikke noget, der er blevet bekræftet af hverken spiller eller klub.

Det er nu endt med at få store konsekvenser for Mané, der ikke blot kan se frem til at sidde over, når Bayern skal spille mod Hoffenheim i deres næste kamp i Bundesligaen.

Den tyske klub har nemlig også meldt ud, at han er blevet idømt en bøde for sine handlinger tirsdag aften.

Bayern har ikke meldt noget ud om størrelsen på denne bøde, men ifølge GOAL er der tale om en bøde på ca. 500.000 euro, hvilket svarer til over 3,7 mio. kr.

Det er dog ikke Sané, der har bedt Bayern om at være hård mod sin holdkammerat. Ifølge det tyske medie Sport1 forholder det sig faktisk direkte modsat.

Den tidligere City- og Schalke-spiller siges at have grebet ind i dialogen om Manés straf, hvor han gjorde det klart, at han ikke vil have, at han får for hård en straf, da han mener, at de skal bevare fokus på resten af sæsonen.