Saudiarabisk klub med vanvidstilbud til Bernardo Silva

Af: Nicolai Busekist

|

11/07/2023 05:55

Mest læste i dag

Der er allerede flere store navne, der denne sommer er skiftet til den saudiarabiske liga. Nu kan den næste potentielt være på vej.

I lang tid har det været på tale om, at portugisiske Bernardo Silva kan være på til Saudi-Arabien, for at fortsætte sin karriere.

Efter sigende skulle klubben Al-Hilal være klar til at betale en enorm sum penge, for at bringe Manchester City-stjernen til klubben.

Mediet CBS Sport beretter om, at de er klar med en samlet pakke, der har en værdi på 1,6 milliarder kroner. Dette inkluderer både transfersummen, men også en særdeles lukrativ kontrakt til Silva.

Omtrent 520 millioner kroner skulle være øremærket til transfersummen, som derfor havner på Manchester Citys bankkonto. Resten kan Silva derimod se frem til at indkassere, hvis et skifte bliver aktuelt.

Al-Hilal skulle være meget ivrige efter at hente Silva til klubben denne sommer. Hvis han også er indstillet på et sådant skifte, kan han se frem til at blive holdkammerater med landsmanden Ruben Neves.

Tidligere på sommeren er Neves blevet hentet i Wolverhampton. Han blev hentet for 375 millioner kroner, hvilket er betydeligt mindre, end de er klar til at betale for at hente Silva i City.

Den saudiarabiske klub er også klar til at give ham en meget lukrativ kontrakt, der strækker sig over tre år. Denne kontrakt skulle sikre ham en årsløn på minimum 375 millioner kroner.

Dermed vil den samlede pakke ende med at have en værdi på 1,6 milliarder kroner. Det vidner om, at Al-Hilal er klar til at investere stort i at bringe den eftertragtede profil til klubben.

Silva har i de seneste måneder også været kædet sammen med både Paris Saint-Germain og FC Barcelona. Desuden skulle Manchester City også være klar til at tilbyde ham en kontraktforlængelse.

Silva har endnu ikke truffet en beslutning omkring sin fremtid, hvorfor alle muligheder fortsat er åbne. Da han fortsat har mange år tilbage af sin karriere, peger det på, at han bliver i Europa.