Sergio Ramos melder ud: Det er slut

Af: Nicolai Busekist

|

24/02/2023 11:56

Mest læste i dag

Den spanske stjerne har selv meldt ud, at det nu er slut for ham.. Han kommer derfor ikke i aktion for det spanske landshold igen.

Sergio Ramos har slået fast, at han har spillet sin sidste landskamp for Spanien.

Den spanske veteran har i et opslag på det sociale medie Instagram skrevet, at han har besluttet sig for at stoppe på det spanske landshold, efter at han har fået at vide, at han ikke er en del af planerne under landstræner Luis de la Fuentes.

I sit opslag har han også givet udtryk for, at han havde håbet på, at han havde afsluttet sin tid på landsholdet på en bedre måde.

"Med et tungt hjerte må jeg konstatere, at jeg er nået til enden på en lang rejse, som jeg havde troet ville ende på bedre måde og slutte med en bedre smag i munden," skriver Ramos på Instagram ifølge Ritzau.

"Jeg synes, at denne rejse fortjener at slutte på grund af min egen beslutning, eller fordi mine præstationer ikke rækker til landsholdet - og ikke på grund af alder eller andre grunde."

Ramos kan bryste sig af at være den spiller, der har spillet flest landskampe. I alt er det blevet til 180 kampe, hvoraf 161 af dem har været fra start.

Han fik sin debut tilbage i 2005, hvor han blev endt på banen i en testkamp mod Kina. Desuden har han været med til at vinde EM to gange samt VM en enkelt gang.

Ifølge Ritzau er der kun fem andre spillere i hele historien, der kan bryste sig af at have spillet flere officielle kampe for deres respektive landshold, end Ramos har for Spanien.