Serie A-klub vil hente Mason Greenwood

08/05/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Cameron Smith/Getty Images

Mest læste i dag

Der er ikke meget, der tyder på, at Mason Greenwood kommer til at fortsætte sin karriere i Manchester United.

Mason Greenwood har ikke været i aktion for Manchester United i længe, og meget tyder på, at det heller ikke kommer til at ske igen.

Nu lyder det, at det ikke er sikkert, at hans karriere er ovre. Ifølge The Sun skulle Juventus være klar til at hente ham til Serie A til sommer.

Den italienske klub skulle være meget ivrige efter at give ham en mulighed for at vende tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Den britiske avis skriver, at der allerede er blevet taget kontakt til Greenwoods lejr med henblik på at forhøre sig, om hans interesse i et sådant skifte.

Juventus håber på, at de kan indgå en langsigtet aftale med Greenwood, der løber fra sommer. Der er dog intet meldt ud om, hvor lang en kontrakt, de er klar til at give ham.

Torino-klubben skulle dog ikke være den eneste klub i Italien, der har et godt øje til ham. Det samme siges at gøre sig gældende for både AC Milan og AS Roma.

Ydermere har det været på tale, at der skulle være interesse fra tyrkiske klubber. Tidligere har det dog været fremme, at United har afvist bud på Greenwood fra Tyrkiet.

I Juventus håber man på, at Paul Pogba kan hjælpe med at få en aftale på plads, så de kan styrke deres offensiv med den engelske angriber denne sommer.

Greenwood har ikke været i aktion for United siden januar 2022, men tidligere i år blev alle anklager for seksuelt overgreb og vold droppet. Til trods for dette, er han endnu ikke blevet integreret i truppen igen.

Den 21-årige angriber er stadig under kontrakt med De Røde Djævle, hvor han tjener hele 75.000 pund (640.000 kroner) om ugen, selvom han ikke er på banen for tiden. Der er fortsat to år tilbage af denne kontrakt.

United er bekymrede for, hvorvidt de kan få en fornuftig pris for Greenwood, hvorfor de skulle være mere interesserede i et langt lejeophold.