Skidt nyt for Joakim Mæhle: Han er ude

18/06/2023 06:14

|

Nicolai Busekist

Foto: Lukas Schulze - UEFA/UEFA via Getty Images

Mest læste i dag

Joakim Mæhle er ikke med, når Danmark mandag skal spille mod Slovenien. Fredag pådrog han sig en skade, og han er derfor ude. 

I løbet af anden halvleg af kampen mod Nordirland lod Joakim Mæhle sig udskifte. Det har vist sig, at der ikke var tale om spil for galleriet. 

Da han forlod banen, måtte han humpe ud, efter at have pådraget sig en skade. Det har nu vist sig, at der er tale om et forstrakt ledbånd. Af denne grund har han været nødt til at forlade landsholdslejren. 

Det har Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyst i et opslag på det sociale medie Twitter. 

Det er også blevet meldt ud, at Kasper Hjulmand har valgt sin afløser. Han har valgt at hente Victor Kristiansen fra Leicester ind, for at være dækket ind på denne position. 

Inden han forlod truppen, blev Joakim Mæhle set gå rundt med krykker lørdag. Det gjorde han naturligvis for at sikre, at han på bedst mulig vis kunne aflaste det skadede ben. 

Victor Kristiansen når at støde til truppen, inden de rejser mod Slovenien, hvor de mandag skal spille deres næste EM-kvalifikationskamp. 

Fredag aften var Danmark tæt på at smide tre vigtige point, da de i sidste minut lukkede et mål ind. Den eneste grund til, at det blev til tre point var, at målet blev underkendt af VAR, efter et tjek. 

Danmark befinder sig i skrivende stund øverst i Gruppe H, hvor de har seks point efter tre kampe. Det samme er gældende for både Finland og Kasakhstan, der også har spillet tre kampe. 

Derfor er det vigtigt, at Danmark vinder sin kamp mandag, hvis de vil have de bedste forudsætninger for at gå videre til EM. Kampen mod Slovenien bliver fløjet i gang kl. 20.45, og bliver vist på TV 2.