Skidt nyt for PSG: Så lang tid er Mbappé ude

Af: Nicolai Busekist

|

03/02/2023 11:50

Mest læste i dag

PSG må klare sig uden en af klubbens helt store stjerner i det næste stykke tid. Kylian Mbappé er nemlig ude med en skade.

Når PSG tørner sammen med Bayern München i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League, bliver det med en svækket truppet.

Det skyldes, at de må klare sig uden stjerne Kylian Mbappé, der er nødt til at sidde den vigtige kamp over.

Det skyldes, at han har pådraget sig en lårskade, der gør, at han skal restituere. Denne skade pådrog han sig onsdag aften, hvor PSG spillede mod Montpellier i franske Ligue 1.

Her måtte han udgå efter blot 21 minutter, hvilket førte til stor bekymring hos klubbens fans, da der var tvivl om, hvor alvorlig en skade, der var tale om.

Ifølge Ritzau har PSG dog meldt ud, at det ikke er en alvorlig skade, men alligevel forventes det, at han er ude i tre uger. Derfor vil han ikke være klar til første kamp mod den tyske storklub, som bliver spillet d. 14. februar.

Da prognosen lyder på, at han må nøjes med en plads på sidelinjen i de næste tre uger, har PSG et håb om, at han når at blive klar til, at de skal spille returkamp mod Bayern München, hvilket de skal d. 8. marts.

Det er svært at komme udenom, at Mbappé har været en meget vigtig spiller for PSG i denne sæson, da han har formået at bidrage med intet mindre end 25 mål i 26 kampe for den franske klub.

I de næste tre uger må PSG håbe på, at andre store stjerner som Neymar og Lionel Messi kan træde til, når bolden skal sendes i nettet, mens Mbappé arbejder hen mod sin retur.