Southgate med overraskende udmelding: Han er den bedste

Af: Nicolai Busekist

|

30/03/2022 14:11

Mest læste i dag

Den engelske landstræner kommer med den overraskende udmelding, efter at spilleren har fået meget kritik. 

Gareth Southgate mener, at Harry Maguire er Manchester Uniteds bedste midterforsvarer, efter at forsvarsspilleren blev mødt af buhen fra Englands fans på Wembley tirsdag aften.

Maguire har haft det svært i denne sæson i Manchester United, og det stoppede ikke ved denne landsholdspause, da han blev hånet af egne fans i Englands 3-0-sejr over Elfenbenskysten.

Dette er til trods for, at den 29-årige hovedsageligt har præsteret godt for landsholdet og har været en nøglespiller i deres fremgang under Southgate.

Ifølge Punditarena er Jordan Henderson, Jack Grealish og Declan Rice blandt holdkammeraterne, der har fordømt tilråbene rettet mod Maguire. Og Southgate også er imod det.

Gareth Southgate mener yderligere, at Maguire en kvalitetsspiller, som de har brug for: 

"Vi har brug for, at Harry Maguire spiller godt, hvis vi skal have en chance for at gøre det godt. Fordi vi kommer ikke til at vinde et VM med en masse spillere, der har spillet tre eller fire landskampe," sagde Southgate.

"Han er en spiller af topkvalitet. Efter min mening er han også den bedste midterforsvarer i sin klub. Hvor alt det her er startet, er jeg ikke sikker på, men det er latterligt."