Steven Gerrard vil hente Premier League-profiler til Saudi-Arabien

Af: Nicolai Busekist

|

05/07/2023 07:08

Mest læste i dag

Steven Gerrard er for nylig blevet præsenteret som ny træner i Al-Ettifaq, og arbejder allerede på at hente nye spillere til klubben.

Den tidligere Aston Villa-træner har indgået en aftale med Al-Ettifaq, hvor han har overtaget trænersædet.

Han har ikke haft et trænerjob, siden han blev fyret af Aston Villa i oktober sidste år. Dette er der nu blevet lavet om på, da han har accepteret et tilbud fra den saudiarabiske klub.

Tidligere afviste han et tilbud fra selvsamme klub, men tilsyneladende har han ombestemt sig. Mandag i denne uge blev han nemlig præsenteret som ny træner i klubben.

Efter at have skrevet under på en toårig aftale med Saudi Pro League-klubben, arbejder han nu på at styrke sin trup. Dette har fået ham til at kigge i retning af Premier League.

Ifølge Daily Mail skulle han have et stort ønske om at hente Jordan Henderson og Pierre-Emerick Aubameyang denne sommer.

Henderson og Gerrard har tidligere været holdkammerater i Liverpool. Derfor har de et godt forhold til hinanden, og det håber sidstnævnte at kunne bruge til at overbevise ham om et skifte til Saudi-Arabien.

Den 33-årige Liverpool-kaptajn har fortsat et år tilbage af sin kontrakt på Anfield, hvorfor det kan blive vanskeligt at overbevise ham om dette.

Hvad der dog kan være en fordel for Gerrard er, at Liverpool allerede har hentet nye midtbanespillere denne sommer. Den engelske klub har nemlig købt både Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai.

I forhold til Aubameyang, så er der stor tvivl om hans fremtid i Chelsea. Han har kun bidraget med tre mål i 21 kampe, siden han blev hentet til Stamford Bridge.

Derfor har der været forlydender om, at han bliver solgt denne sommer. Blandt andet har Galatasaray afgivet et bud på ham, men dette er blevet afvist af Chelsea.

To af hans nu tidligere holdkammerater har allerede foretaget skiftet til Saudi-Arabien. Dette er gældende for henholdsvis N'Golo Kante og Kalidou Koulibaly.