Stjerne har forladt VM: Familie udsat for røveri

Af: Nicolai Busekist

|

05/12/2022 07:58

Mest læste i dag

Den engelske stjerne har forladt VM i Qatar, fordi hans familie har været udsat for et væbnet røver i hjemmet i England.

Søndag aften sikrede England sig en sejr over Senegal i ottendedelsfinalen i VM i Qatar. I denne forbindelse måtte de dog klare sig uden stjernen Raheem Sterling.

Den 27-årige stjerne var nemlig tidligere søndag rejst hjem til England på egen hånd.

Forud for kampen blev det meldt ud, at han ikke ville være en del af truppen til søndagens kamp, men der blev dog ikke angivet en årsag.

Nu skriver flere medier, herunder Daily Mail, at der var en god grund til, at han rejste hjem. Det gjorde han nemlig, fordi bevæbnede kriminelle lørdag aften tiltvang sig adgang til hans hjem i Surrey, der ligger sydvest for London.

I hjemmet opholdt hans familie sig, hvilket inkluderede hans tre små børn. De var derfor hjemme, mens røveriet fandt sted.

Søndag aften udtalte Englands landstræner Gareth Southgate, at den engelske angriber har både hans og holdets fulde støtte.

"Hans prioritet er at være hos familien. Det støtter vi og giver ham alt den tid, han har brug for. Jeg vil ikke presse ham. Sommetider er fodbold ikke det vigtigste. Familien bør komme først," sagde han på et pressemøde efter kampen.

Der er endnu ikke blevet noget meldt ud om, hvorvidt man får Raheem Sterling at se i Qatar igen. Det er blot blevet bekræftet, at for nu, er det hans prioritet at være hos familien, efter den voldsomme oplevelse.