Stor handel på vej: Lindstrøm skifter til Napoli

Af: Redaktionen

|

28/08/2023 11:03

Jesper Lindstrøm, den tidligere Brøndbystjerne, står over for et spændende skifte til Italien.

Mest læste i dag

Ifølge det tyske medie Bild er Lindstrøm blevet solgt fra Eintracht Frankfurt til de regerende italienske mestre, Napoli.

Efter to år i Frankfurt er den 23-årige danske landsholdsspiller nu på vej til at underskrive en lang kontrakt med Napoli, som muligvis strækker sig over fire eller fem år.

Lindstrøm var blevet sat på bænken under Eintracht Frankfurts seneste kamp mod Mainz 05 i Bundesligaen. Det skyldes sandsynligvis hans kommende skifte til Napoli.

I Napoli vil Lindstrøm få mulighed for at spille for en af Italiens mest historiske klubber, ligesom han får mulighed for at deltage i Champions League-gruppespillet og forsvare det italienske mesterskab.

Selvom det nøjagtige beløb, Napoli har betalt for Lindstrøm, ikke er blevet offentliggjort, blev det tidligere noteret, at Eintracht Frankfurt havde sat en pris på 35 millioner euro (omkring 260 millioner kroner) på ham.

Det blev også nævnt, at Frankfurt tidligere havde afvist et bud på 187 millioner kroner fra RB Leipzig. Under sit ophold i Bundesligaen har Lindstrøm spillet 80 kampe og scoret 14 mål.