Storklub byder på Harry Kane

10/07/2023 05:47

|

Nicolai Busekist

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Mest læste i dag

Harry Kane har længe været rygtet væk fra Tottenham, og nu har endnu et bud landet på den 29-årige angriber.

Der har været mange forlydender om, at Harry Kane kan være fortid i Tottenham denne sommer. Flere klubber har vist interesse for den engelske angriber, men hidtil har kun en af dem afgivet et bud.

Tyske Bayern München har tidligere på sommeren budt på den 29-årige angriber. Selvom Kane kun har et enkelt år tilbage sin kontrakt, var Tottenham hurtige til at afvise buddet.

Tilsyneladende har dette ikke fået Bayern München til at trække sig. I stedet er de vendt tilbage med et forbedret bud.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Det første bud blev afgivet for under to uger siden. Dengang blev der budt 521 millioner kroner på den 29-årige angriber. Dette var ikke nok til at overbevise Tottenham om et salg, hvorfor buddet nu er blevet forøget.

Mediet oplyser, at det næste bud fra den tyske klub lyder på omtrent 608 millioner kroner. Tiden vil vise, om det er nok til at overbevise Tottenham til at lade deres store profil forlade klubben.

Tottenham-ejer Daniel Levy skulle efter sigende været meget opsat på at beholde Kane. Derfor siges han at være klar til at give ham en lønforhøjelse. Skriver Kane under på en ny kontrakt med klubben, står han derfor til at tjene 2,6 millioner kroner om ugen.

Bayern München er kendt for at være meget tilbageholdende i forhold til at foretage store indkøb. Alligevel har de brugt store summer på at hente både Matthijs de Ligt og Lucas Hernández i de seneste sæsoner.

Det er sidstnævnte, der på nuværende tidspunkt er klubbens rekordindkøb. Han blev i sin tid hentet for 596 millioner kroner, hvorfor Kane kan sætte ny transferrekord, hvis han hentes til den tyske klub.

Flere medier har rapporteret, at der har været dialog mellem Kane-lejren og Bayern München. Efter sigende skulle Kane her have udtrykt interesse i et skifte til Bundesliga-klubben.