Storklub i store økonomiske problemer

Af: Nicolai Busekist

|

11/03/2022 12:08

Mest læste i dag

Storklubben må ikke længere sælge billetter til klubbens fans, og dermed mister klubben massiv opbakning og indtjening.

Chelsea FC blev i går rystet over nyheden om, at ejeren Roman Abramovichs aktiver er blevet frosset af den britiske regering, da han har et tæt bånd til Vladimir Putin. 

Chelsea har dog fået en særlig licens af regeringen til at fortsætte med at spille som fodboldklub, men det forventede salg af klubben er nu sat i bero, da Roman Abramovich ikke kan sælge nogle af sine aktiver i England. 

Dermed kan klubben og Roman Abramovich heller ikke sælge billetter til kampene, da de også er blevet frosset af regeringen. Klubbens 28.000 sæsonkortholdere vil dog stadig kunne komme til klubbens hjemmekampe, da de allerede har købt deres billetter for sæsonen 

Men de resterende 12.834 billetter på Stamford Bridge per kamp bliver usolgte i resten af sæsonen, hvis der ikke findes en løsning. Ifølge The Sun er det en tabt indtjening på fem millioner kroner per hjemmekamp. 

Det manglende billetsalget kommer også til at omfatte Chelseas udebanekampe, hvor det også kun er sæsonkortholdere, der kan komme til kampene. 

Som om det ikke var nok, har mobilselskabet 3 også suspenderet deres sponsoraftale med klubben. Det betyder, at Chelsea i den nærmeste fremtid løber rundt uden en hovedsponsor på forsiden af trøjen.