Storklub viser interesse for FC Midtjylland-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

06/02/2022 15:35

Mest læste i dag

FC Midtjyllands dyreste indkøb nogensinde kan allerede være på vej videre. En storklub har angiveligt budt på angriberen.

FC Midtjyllands dyreste indkøb nogensinde, brasilianske Marrony, kan allerede være på vej videre efter bare en sæson i klubben. 

Siden FC Midtjylland i sommers hentede angriberen for omtrent 30 millioner, har han ikke leveret eller spillet særlig meget. Det er blevet til otte kampe i Midtjylland-trøjen uden mål eller assist til følge. 

Men ifølge den brasilianske avis O Globo, har den brasilianske storklub Internacional kastet sig over den dyre angriber. 

Internacional er på jagt efter en ny angriber, efter at have solgt deres bedste offensive kort Yuri Alberto til Zenit.

Der skulle i første omgang være tale om en lejeaftale med en købsoption indskrevet i aftalen. Det vides ikke hvad beløbet ligger på i købsoptionen, men Midtjylland er ikke interesseret i at tabe penge på angriberen. 

Det ville give god mening for Marrony med et lejeophold, for at få noget spilletid i benene. FC Midtjylland har nemlig styrket sig med yderligere offensive kræfter i form af veteranen Vagner Love og stornavnet Max Meyer. 

Med de to på holdkortet, kan der være lange udsigter til spilletid for Marrony. Den 23-årige angriber har dog kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2026, og derfor er der rig mulighed for at spille sig ind på holdet.