Tabte kampen om Højlund: PSG har udset ny angriber

Af: Nicolai Busekist

|

04/08/2023 05:37

Mest læste i dag

Paris Saint-Germain tabte kampen om Rasmus Højlund, og har derfor rettet deres fokus mod et andet transfermål.

Han er endnu ikke blevet officielt præsenteret i Manchester United, men det menes at være lige på trapperne. Rasmus Højlund har nemlig gennemført sige lægetjek i den engelske storklub.

Inden skiftet til Premier League-klubben, var han også kædet sammen med en række andre klubber.

Blandt andet blev det rapporteret af flere italienske medier, at Serie A-klubberne Inter Milan og Juventus havde et godt øje til ham. Ingen af dem menes dog at have afgivet bud på ham.

Ydermere var der også stor interesse fra Paris Saint-Germain, som fik sit bud afvist. De gjorde det klart, at de ikke vil hæve buddet, og trak sig derfor fra kampen om hans underskrift.

Da de fortsat ønsker at styrke deres offensiv, har det fået den franske klub til at se sig om efter andre muligheder.

Ifølge Sky Sports har det medført, at de er blevet enige med Benfica om at købe Goncalo Ramos. Mediet skriver, at prisen lyder på 80 millioner euro, hvilket svarer til næsten 600 millioner kroner.

Det er ikke hele beløbet, der skal betales på én gang. Derimod vil den franske storklub skulle betale 65 millioner euro (ca. 480 millioner kroner) nu. Det resterende beløb vil være i form af bonusser, som først skal optjenes.

22-årige Ramos fik sit store gennembrud sidste år, hvor han ikke kun imponerede for Portugals landshold. Også i Benfica gjorde han sig bemærket med 27 scoringer i sæsonen.

PSG siges også at have gjort et forsøg på at hente Harry Kane. Også her har de tabt kampen, da den 30-årige englænder ser ud til at være på vej til Bayern München.

Ramos er ikke den eneste spiller, som PSG arbejder på at hente. Ifølge Sky Sports skulle de også have en aftale i stand med Ousmane Dembélé, og forhandler derfor med FC Barcelona om en salgspris.