Ten Hag raser mod Cristiano Ronaldo

Af: Nicolai Busekist

|

04/08/2022 07:56

Mest læste i dag

Erik ten Hag er bestemt ikke tilfreds med Cristiano Ronaldo for tiden. Han er nemlig rasende, fordi han forlod Old Trafford, inden kampen mod Rayo Vallecano var spillet færdig.

Den portugisiske stjerne, der har et ønske om at forlade den engelske klub, spillede sin første kamp for Manchester United i sæsonopstarten, men blev trukket ud i pausen.

Kort tid efter blev han spottet på en parkeringsplads nær Old Trafford, hvilket med al tydelighed viste, at han var på vej hjem fra kampen før tid.

Efterfølgende har Ten Hag gjort det klart, at det ikke kun var Ronaldo, der gjorde dette. Samtidig sagde han dog også, at det ikke er noget, han finder acceptabelt, at spillerne gør.

"Der var flere, der gjorde dette," lød det fra Erik ten Hag, da han blev spurgt ind til det af Viaplay Sport i Holland.

Herefter blev han spurgt, om han mente, at det var acceptabelt, at de forlod kampen før tid: "Absolut ikke. Det er uacceptabelt. Jeg har fortalt dem det - at det er uacceptabelt."

"Vi er et hold, vi er en trup, og du skal blive til slutningen."

Om det er noget, der kommer til at have konsekvenser for de spillere, der forlod kampen før tid, har den hollandske træner ikke meldt noget ud om.