Thomas Frank afviser rygter

21/09/2022 09:32

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Rose/Getty Images

Mest læste i dag

Der har været en del rygter om Thomas Frank på det seneste. Nu afviser den danske træner dog, at der skulle være hold i dem.

Den danske træner står i spidsen for Brentford i Premier League, men der har været en del rygter om, at han skulle være på vej væk.

Nu lyder det dog, at det ikke er tilfældet. Ifølge The Telegraph har han nemlig slået fast, at han er glad for at være i Brentford, og at han ikke har planer om at forlade klubben.

The Telegraph skriver, at rygterne er startet, da Leicester skulle have set sig lune på at hente Thomas Frank som afløser for Brendan Rodgers, der bestemt ikke har fået en god start på denne sæson.

Til trods for, at han er meget smigret over interessen fra den engelske klub, er det dog ikke noget, der har interesse for Thomas Frank.

"Jeg kan ikke tale på spillernes vegne, og jeg læser meget, meget få af disse rygter. Selvfølgelig er det fedt, at nogen kæder mig sammen med det, for det betyder, at noget af det, vi har gjort her, har betydet, at spillere og staben har gjort det godt meget af tiden," siger han.

Tilbage i januar skrev Thomas Frank under på en ny kontrakt med Brentford, der løber frem til 2025. Det er blot med til at gøre det endnu mindre sandsynligt, at han vælger at forlade klubben.