Thomas Tuchel kan være på vej retur til tidligere klub

21/02/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Jurij Kodrun/Getty Images

Mest læste i dag

Thomas Tuchel er ledig på markedet, efter at være blevet fyret af Chelsea, og nu lyder det, at en ny klub har rettet blikket mod ham.

Det er mere end to år siden, at Thomas Tuchel blev fyret i PSG. Siden da har han været træner i Chelsea, men også her er han blevet fyret.

Nu lyder det dog, at han kan være på vej retur til PSG. Mediet London Evening Standard skriver, at den franske klub skulle have indset, at det var en fejl at fyre ham - og derfor er de klar til at hente ham retur til klubben.

Tuchel har ikke haft et job, siden han i september fik sparket af Todd Boehly, som valgte at afløse ham med Graham Potter.

Det kan dog ændre sig, da PSG efter sigende ser ham som en ideel afløser for Christophe Galtier, der sidste år blev hentet i Nice, efter man havde fyret Mauricio Pochettino.

Ganske vist er PSG at finde på en 1. plads i Ligue 1, men på det seneste har resultaterne været svingende, hvilket har ført til, at deres forspring til Marseille ikke er stort.

At der ikke er stor afstand ned til Marseille, er tilsyneladende ikke noget, der falder i god jord hos ejerne, som derfor er begyndt at se sig om efter en ny træner.

Her er det dog ikke blot Tuchel, der er blevet udset som en potentiel kandidat. Efter sigende skulle José Mourinhos navn også være blevet nævnt i denne forbindelse.