Tidligere fodboldstjerne med overraskende Haaland-udtalelse

Af: Nicolai Busekist

|

10/09/2022 09:58

Mest læste i dag

Erling Haaland er denne sommer skiftet fra Dortmund til Manchester City. Efter skiftet til den engelske klub, har han taget Premier League med storm.

Det er svært at benægte, at Erling Haaland har fået en god start i Manchester City. Den norske målbomber har nemlig scoret 12 mål i otte kampe.

Det har naturligvis resulteret i, at mange peger på den unge nordmand som Manchester Citys bedste angriber. Det er dog ikke alle, der mener, at det er tilfældet.

En af dem, der mener, at det ikke er tilfældet, er Antonio Cassano. Han er tidligere professionel fodboldspiller, og mener, at en anden City-spiller tager førstepladsen.

Cassano mener nemlig, at Julián Álvarez er en spiller med mere kvalitet. Faktisk går han så vidt, at han siger, at han er en 'væsentlig bedre'.

"For mig er Julián en væsentlig bedre end angriber Haaland," siger han ifølge Manchester Evening News.

"Haaland kan score 90 mål. Han er en lidt bedre udgave af Romelu Lukaku, men Álvarez har flere styrker at spille på end Haaland. Kvalitetsmæssigt er Álvarez bedre."

Det er dog næppe alle, der er enige med italieneren i denne sammenhæng. Og med intet mindre end 10 kasser i sine 6 første kampe i Premier League, er det svært at fornægte han kvalitet.