Tidligere landsholdsspiller i problemer: Mistænkes for smugling i millionklassen

02/12/2022 11:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Mest læste i dag

Fremtiden ser ikke ligefrem lys ud for den tidligere landsholdsspiller, der er blevet anholdt af det hollandske politi.

Hollandsk politi har i Amsterdam anholdt den tidligere landsholdsspiller Dusan Petkovic. Og det er bestemt ikke en mild forbrydelse, han mistænkes for at være indblandet i.

Det skriver flere medier, herunder serbiske Telegraf, ifølge B.T.

Det serbiske medie skriver, at han blev anholdt sammen med otte andre personer. Alle otte personer mistænkes for at have været involveret i smugling af intet mindre end 115 kilo kokain.

I samme ombæring er der blevet gjort et fund af den store mængde kokain. Efter sigende har det en værdi på omtrent 72 millioner kroner på markedet.

Telegraf skriver også, at de mistænkte personer havde forsøgte at gemme den store mængde stoffer under en række betonplader. Planen var, at stofferne skulle distribueres til flere forskellige destinationer i Europa.

Af denne grund var det heller ikke blot hollandsk politi, der var involveret i anholdelserne. Derimod var der tale om en koordineret aktion, hvor både Serbien, Belgien og Holland samt Europol var involveret, der førte til anholdelserne.

Før i tiden havde Dusan Petkovic mere fokus på at spille fodbold, end at tage del i smugling af kokain. Han valgte at indstille sin karriere som professionel fodboldspiller i 2007.

I løbet af hans karriere nåede han blandt andet at optræde for det serbiske landshold, hvilket han gjorde i perioden fra 2000 til 2004. I alt nåede han at spille syv kampe for landsholdet.