Tidligere PSG-stjerne: Kan blive et 'problem' ved Messi-forlængelse

23/02/2023 07:19

|

Nicolai Busekist

Foto: Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images

Mest læste i dag

Den tidligere PSG-stjerne Ludovic Giuly mener, at det kan vise sig at blive et problem for den franske klub, hvis de forlænger med Lionel Messi.

I december sidste år kunne Lionel Messi endelig løfte et trofæ, som han har jagtet hele sin karriere, da han og resten af det argentinske landshold vandt VM i Qatar.

Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder viste sig fra sin bedste side i Qatar, hvilket også sikrede ham Golden Ball-prisen, efter Argentina vandt over Frankrig i en straffesparkskonkurrence i finalen.

Messi har udelukket, at han vil trække sig fra landsholdet, og Argentina-træner Lionel Scaloni håber på at have den 35-årige stjerne med under VM i 2026.

Til sommer står han dog uden kontrakt, men der siges at være forhandlinger mellem Messi og PSG om en ny kontrakt.

Den tidligere PSG-stjerne Ludovic Giuly har dog forklaret, at Messis store engagement i landsholdet, kan vise sig at blive et 'problem', hvis den franske klub beslutter sig for at forlænge hans kontrakt.

"Det vil være nødvendigt at være opmærksom på, at Leo ikke længere vil være i stand til at spille alle kampene," sagde han til den franske avis Le Parisien.

"For eksempel vil det nogle gange være nødvendigt at hvile sig før Champions League-kampe. Jeg kan se en rytme med tre spillede kampe og så en, hvor han hviler."

"Leo siger, at han stadig gerne vil spille med Argentina, og det kan være et problem. Efter en vis alder kommer man sig meget dårligere over trætheden ved lange flyrejser."

"Skal han opgive det for at fortsætte? Jeg ved det ikke, men vi bliver nødt til at tale om det."

Til trods for dette, mener Giuly dog stadig, at det rette for PSG vil være at sikre hans underskrift på en ny kontrakt.