Tidligere Real Madrid-stjerne død efter bilulykke

Af: Nicolai Busekist

|

14/04/2022 10:14

Mest læste i dag

Den tidligere Real Madrid-stjerne og colombianske landsholdsspiller, Freddy Rincon, er afgået ved døden på hospitalet efter en bilulykke mandag morgen.

Den 55-årige Rincon blev opereret i tre timer, efter at have pådraget sig alvorlige hovedskader og at have været i kritisk tilstand på intensivafdelingen.

Fodboldlegenden havde et voldsomt sammenstød med en bus i den colombianske by Cali, som altså desværre endte med at koste ham livet. Det skriver The Sun.

Laureano Quintero, der er overlæge på det privathospital, hvor han blev indlagt, har meddelt, at den pensionerede fodboldspiller afgik ved døden kort før midnat onsdag aften lokal tid.

"På trods af alle anstrengelser fra vores medicinske team er patienten Freddy Eusebio Rincon Valencia død i dag den 13. april," meddeler Imbanaco Clinic.

"Vi er dybt kede af dette resultat og kondolerer samtidig til pårørende, venner, bekendte og fans."

"Der vil aldrig være en måde at udtrykke, hvad dette virkelig betyder for os, og vi inviterer hele landet til at mindes ham med glæde for alt, hvad han gav os i livet med sine sportspræstationer."

Rincon spillede i tre verdensmesterskaber i halvfemserne og scorede 17 mål i sine 84 optrædener for Colombias landshold.

Udover Real Madrid og Corinthians spillede Rincon også for Napoli i Italien samt Palmeiras og Santos i Brasilien.