To engelske klubber vil byde 870 millioner på Alexander Isak

Af: Nicolai Busekist

|

02/04/2024 19:04

To engelske klubber har et godt øje til Alexander Isak, som de er klar til at betale op mod 100 millioner pund for. Det svarer til 870 millioner kroner.

Mest læste i dag

Arsenal og Tottenham forbereder sig på at afgive bud på 100 millioner pund (870 millioner kroner, red.) på Newcastle Uniteds Alexander Isak i sommerens transfervindue.

Selvom Eddie Howe har insisteret på, at den svenske angriber ikke er til salg, håber klubberne fra det nordlige London på at kunne udnytte Newcastles finansielle situation.

Newcastles administrerende direktør, Darren Eales, har indrømmet, at klubben måske bliver nødt til at sælge nogle spillere for at overholde reglerne om profit og bæredygtighed (PSR).

"Hvis vi skal nå derhen, hvor vi ønsker, er det nogle gange nødvendigt at handle med dine spillere. I PSR-verdenen har alle sin pris," sagde han ifølge Metro.

Isak har været i imponerende form for Magpies i denne sæson og har lavet 14 mål i 21 Premier League-kampe. Den 24-årige svensker, der hovedsageligt bruges som angriber, men også kan bruges som kantspiller, har kontrakt med Newcastle indtil 2028.

Siden Isak kom til Newcastle fra Real Sociedad i en handel, der havde en værdi af 60 millioner pund (520 millioner kroner), for to år siden, har han lavet i alt 28 mål og fire assists i 58 kampe for Magpies.

De bitre rivaler fra det nordlige London, Arsenal og Tottenham, gør sig nu klar til at kæmpe om hans underskrift ved sæsonens afslutning, har The Sun rapporteret.

Mediet hævder, at Arsenal aktivt planlægger et forsøg på at hente Isak, mens Spurs holder øje med ham, samtidig med at de også har et øje på Brentfords Ivan Toney.

Toney var Arsenals primære transfermål i januar, og det forventes bredt, at han vil forlade Brentford denne sommer. Spurs håber på at kunne lande en aftale med ham, selvom de bliver nødt til at konkurrere med mindst tre andre hold.