Tottenham vil overtale Kane til at blive med vildt tilbud

Af: Nicolai Busekist

|

08/07/2023 06:43

Mest læste i dag

Premier League-stjernen Harry Kane rygtes væk fra Tottenham denne sommer, og er blevet kædet sammen med flere klubber.

I løbet af de seneste måneder er Harry Kane blevet kædet sammen med et skifte til blandt andet Real Madrid, Bayern München og Manchester United.

Fælles for alle tre klubber er, at de har oplevet, at det kan blive vanskeligt at hente. Tottenham er meget ivrige efter at holde fast i deres store stjerner, hvorfor de gør det vanskeligt for de interesserede klubber.

Den 29-årige angriber har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt med klubben, men et skifte kan blive aktuelt allerede denne sommer. De mange rygter har for alvor taget fart på det seneste, efter transfervinduet er åbent.

Ifølge The Times har den store interesse fra andre klubber fået Tottenham til at strikke et nyt tilbud sammen til Kane. Der er tale om et lukrativt ét af slagsen, som de håber på at kunne overtale ham med.

I forvejen tjener den 29-årige angriber rigtig gode penge i London-klubben, men klubejer Daniel Levy er indstillet på at skrue op for hans løn.

Accepterer han det seneste tilbud fra Tottenham, som han har spillet for siden 2010, vil han blive en af Premier Leagues bedst betalte spillere.

The Times skriver, at hans nuværende kontrakt giver ham en ugeløn på 200.000 pund om ugen. Er han villig til at blive i den engelske klub, kan han se frem til at tjene 300.000 pund om ugen. Det svarer til lidt over 2,6 millioner kroner.

Kane skulle være meget opsat på at finde en klub, hvor han får mulighed for at vinde sølvtøj, inden han bliver nødt til at stille støvlerne på hylden.

Nu er det store spørgsmål, om han kan overtales til at blive i den nordlige del af London med en lukrativ kontrakt. Sandsynligvis vil det dog betyde, at han må give afkald på sine ambitioner om titler og store pokaler.