Tre klubber kæmper om Harry Kane

Af: Nicolai Busekist

|

13/07/2023 05:52

Mest læste i dag

Der er fortsat stor tvivl om Harry Kanes fremtid, da tre klubber kæmper om hans underskrift.

I denne uge er Harry Kane vendt retur til Tottenham, hvor han skal deltage i sæsonopstarten. Det betyder ikke, at det er garanteret, at han bliver i klubben, da tre klubber viser interesse for ham.

Kane er blevet kædet sammen med både Manchester United, Paris Saint-Germain og Bayern München. Ifølge The Sun skulle alle tre klubber fortsat have interesse i at hente den engelske angriber.

United har længe vist interesse for Kane, men har ikke afgivet et bud. De siges at være meget ivrige efter at hente en angriber, og har i denne forbindelse et godt øje til Kane.

RMC Sport skriver, at Kane skulle være et af de prioriterede transfermål for PSG. Ligeledes lyder det, at de skulle være i gang med at forberede et bud på 85 millioner pund.

Der har været spekuleret i, at Ligue 1-klubben kan beslutte sig for at sælge Kylian Mbappé. Sælger de ham ikke denne sommer, kan han forlade klubben på en fri transfer næste år.

Formår de at sælge ham, vil det give plads i økonomien til at købe Kane. Har de ikke mulighed for at hente englænderen, vil de i stedet rette fokus mod Juventus' Dusan Vlahovic.

I deres forsøg på at hente Kane, kan de forvente at få konkurrence fra Bayern München. Den tyske storklub siges at være indstillet på at betale mellem 77 og 81 millioner pund for ham.

Tottenham siges at være ivrige efter at holde fast i Kane, hvorfor de har skruet op for prisen. Angiveligt skulle de kræve op mod 100 millioner pund for den 29-årige angriber.

Bayern München siges at have budt på ham to gange, men ingen af disse bud er blevet accepteret.

Alligevel har der også været dialog mellem Kane og Thomas Tuchel, ligesom de personlige vilkår skulle være på plads. Derfor er det kun enighed om prisen, der kan sætte en stopper for et skifte.

The Sun skriver, at Tottenham-ejer Daniel Levy fortsat håber på at kunne holde fast i Kane. For at overbevise ham om at blive i den nordlige del af London, er han klar til at tilbyde ham op mod 400.000 pund om ugen.